Pár Szóban Magunkról


Cégünk a FODOR irodagép 1980-ban alakult. Kezdetben festékezőegységek, pénztárgépklisék és bélyegzők gyártásával foglalkozott. A megváltozott igényeknek és követelményeknek megfelelően sikerült a folyamatos folyamatos fejlesztéseink révén mindig az élmezőnyben maradnunk. 

Az azóta eltelt idő jelentősen befolyásolta tevékenységi körünket, és cégünk sok új profillal bővült. Jellemzően mindig a legújabb technikai vívmányok alkalmazása (lézer, cnc, digitalizáció, xerografia) tesz minket a mai napig az egyik legjobban felszerelt és rugalmas üzemmé régiónkban. 
Meg szeretnénk felelni a legkomolyabb elvárásoknak, mind a minőség, mind a határidő tekintetében. Erre nem csupán gépparkunk, berendezéseink, hanem kollégáink szakmai felkészültsége is garancia. Az eltelt évek tapasztalatai, referenciái, nem csak itthoni, hanem nemzetközi viszonylatban is ismertté tették cégünket. A bélyegző forgalmazás és gyártás révén az ország bármely területén találkozhat cégünkkel, hiszen mára több mint 350 felvevőhely, iroda, kereskedelmi egység és bélyegzőkészítő tart napi kapcsolatot velünk.