Bélyegzők

Az ország egyik legnagyobb bélyegzőgyártó és forgalmazó cége vagyunk. Ezt köszönhetjük a Hong Kongi Keep Keen bélyegzőgyártó cég kiváló minőségű bélyegző testjeinek, alapanyagainak, valamint rendkívül széles termékskálájának amelynek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon.

Forgalmazunk továbbá: Minden olyan segédanyagot, amire Önnek az ipar bármely területén szüksége lehet. Speciális festékeket, fém- és szárazbélyegzőket, dátum- és számbélyegzőket, stb.

A bélyegzőgyártáshoz szükséges minden alapanyagot, technológiát. Telephelyünkön felkészült kollégáink és komoly technikai, technológiai hátterünkkel (lézergravírozott gumilapok, flash-bélyegzők, stb.) állunk az Ön segítségére. Nálunk megoldást talál minden problémájára a jelöléstechnika terén legyen az egyszerű gumi, automata, tojás, fém, száraz dombor), vagy akár a legkorszerűbb flash bélyegző.

Kapacitásunk lehetővé teszi nagy mennyiségű bélyegző rendkívül rövid idő alatti elkészítését. Megrendeléseit leadhatja személyesen, levélben, faxon, e-mailen, de igénybe veheti ftp-nket is.

Bélyegzőjét akár azonnal elkészítjük Nagyobb vagy folyamatos megrendelés esetén lehetőség van egyedi, speciális árak, határidők kialakítására valamint a megrendelt áruk postai kiszállítására.

Automata bélyegzők

Könnyen kezelhető, csúszásmentes markolat, átlátszó alsó rész és átlátszó indexablak jellemzi automata bélyegzőinket. A nagy méretskála akár egyszerű egy soros, akár nagyobb szövegek vagy nagyobb, iktató bélyegzők készítésére is alkalmas. Bélyegzőink készítésénél speciális lézergravirozható sav-lúgálló gumilapot használunk.

Dátum bélyegzők: Az egyszerű, csak dátum nyomására, vagy speciális iktató, érkeztető bélyegzők készítésére a többféle méret ad lehetőséget.

Flash Bélyegzők

A jelenleg legmodernebb bélyegző,az emblémák fotóminőségben rászerkeszthetők. A legapróbb szöveg feliratok is tisztán olvashatók. Egy bélyegzőn belül több szín is megjeleníthető. A festéket magában tárolja, ritkább utánfestékezést igényel, a nyomata tiszta, egyenletes.


Mikrocellás bélyegzők

 Cégünk hozta be először hazai gyártásra és forgalmazásra ezt a technológiát. Egy bélyegzőn belül több, akár három színnel készülhet a bélyegző. A nyomat magában tárolja a festéket, a színek egymástól jól elhatárolhatók, könnyen utánfestékezhetők.


Hagyományos bélyegzők


Általában a speciális festékeket ígénylő helyeken használják. Nagy méretskálája van, így könnyen használható megadott helyek bélyegzésére.(Műanyag fóliák, fa, lakkozott papír stb.)


Tojásbélyegzők


A speciális tojásbélyegző házat cégünk fejlesztette ki és forgalmazza szerte az országban. Jellemzője a rugalmas ház, hajlékony flash lap és a speciális tojásfesték.


Szárazbélyegzők, pecsétnyomók, húsbélyegzők és besütő szerszámok: 

Ezek a különleges, nagy pontosságot ígénylő termékek részei termékskálánknak. Igények szerint, speciális alapanyagokból készülnek.