Digitális Nyomda és Nyomdai Előkészítés

Régiónk legkorszerűbb digitális nyomdaüzemével büszkélkedhetünk, ahol a névjegytől az óriásplakátig bármit képesek vagyunk elkészíteni. A digitális nyomda alkalmazása lehetővé teszi a gyors átfutást, (akár 1-2 óra alatt elkészülő termékek) valamint a változó adatnyomtatást. Akár minden nyomatot más tartalommal láthat el. Ez a technológia feleslegessé teszi a költséges és idő-igényes nyomóforma-készítési, beigazítási, stb. műveleteket, hiszen a file egy menetben kész nyomattá alakul. Kalibrációs rendszerünknek köszönhetően Ön mindig azt a színvilágot kapja vissza, amit a hozott file tartalmazott a szabványosításnak köszönhetően.


Nyomdai Előkészítés

Nyomdai előkészítő és levilágító stúdiónk immár több mint 20 éve áll a megrendelők szolgálatára.
20 év tapasztalata, és fejlett technikai hátterünk a biztosítéka tökéletes munkánknak.
Fotózástól a szerkesztésen át a kész nyomatig akár teljes kivitelezést is vállalunk, legyen az arculat, prospektus, plakát, csomagolóanyag vagy csak egy egyszerű névjegy, bátran forduljon hozzánk.
Nyomdai formakészítésben, scannelésben nem talál meg-felelőbb partnert hiszen cégünk a legfrissebb legális software-kel, montírozókilövő programmal is rendelkezik igy képes a mások által megoldhatatlan feladatok elvégzésére is.